Go to Top

Ervaringen workshop volg je hart

Hier een aantal reacties op de workshop Volg je hart!

Ben jij hierdoor enthousiast geworden of wil je je aanmelden? Mail of bel gerust.

 

 

Ik heb Danielle leren kennen als een erg enthousiaste, hippe en ook belangrijk; nuchtere vrouw.
Toen ik hoorde dat zij een workshop "Volg je hart" ging geven was ik meteen enthousiast!
Ik voelde me in die tijd behoorlijk ‘geleefd’ en had behoefte om weer wat meer bij mijn eigen gevoel te komen.
De workshop was alles en nog veel meer dan ik ervan had verwacht! Een echte dag voor jezelf, waardoor je een behoorlijke duw in de goede richting kunt ervaren.

Die heb ik gehad. Deze workshop is voor mij het begin geweest van grote veranderingen/ keuzes die ik heb gemaakt.
Ik heb uiteindelijk besloten te stoppen met mijn baan in het onderwijs, waar ik al lange tijd niet gelukkig van werd. Ik werd er letterlijk ziek van. (k was al terug gegaan naar 2,5 dagen werken en dacht erover nog minder te gaan werken.)

Nu een jaar later ben ik vol energie. Ik ben mijn eigen bedrijf aan het opbouwen en geniet van alle uren die ik mag werken. 

Ik weet dat er veel mensen zijn die zich niet lekker in hun vel voelen en velen komen door alle drukte niet meer toe aan zichzelf.
Ik kan je deze workshop echt van harte aanbevelen. Je hoeft natuurlijk niet zulke rigoureuze beslissingen te nemen als ik heb gedaan, maar ook kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Ik gun iedereen dat!

Marije

Een prettige workshop waar aandacht is voor elkaar, maar vooral voor jezelf!

Anoniem

Volg je hart, echt een dag voor jezelf. Fijne, prettige begeleiding, persoonlijke aandacht. Je gaat naar huis met het gevoel verder te kunnen werken aan dat wat je graag wilt.

Suzanne Mooijen

Deze workshop is uitnodigend, heerlijk dagje voor jezelf en de coaches geven je alle ruimte, vrijheid om te delen wat je wilt en te laten wat je wilt laten... Doen!! Je wordt er een mooier mens van.

Anoniem

De workshop 'volg je hart' was een fijne leerzame workshop. Goed om te doen!

Annet Haase

De workshop 'volg je hart' is een rustgevende, interessante en een leerzame cursus. Wat zit er in je hart/voel je wat er niet altijd uitkomt. Wat wil je bereiken en hoe wil je het bereiken. Je komt doormiddel van verschillende oefeningen erachter wat JIJ echt wil. Een dag waarin je alleen maar aan jezelf mag denken. Even tijd voor jezelf. Beide coaches zijn erg toegankelijk en je bent in een klein groepje waar een veilige sfeer heerst. Ik heb deze dag als zeer ontspannend en verhelderend ervaren. Echt een aanrader!

Pauline

Een warme dag. Ik mocht heerlijk mezelf zijn en ga vol goede moed naar huis!

Truus

Een hele fijne dag waarin je heel bewust wordt van wie je bent en wat JIJ wil.

Anoniem

Leuke, fijne dag! Even tijd en aandacht voor jezelf!

Jolanda

Voelde me erg op mijn gemak en heb heldere inzichten gekregen.

Anoniem

7.3.2015 Het was een leerzame/ interessante dag. Veel handvaten aangereikt gekregen om balans in mijn leven te houden. 2 lieve dames die de dag op een professionele wijze begeleiden. Een aanrader voor iedereen.

Anoniem

Een dag bewustwording in een prettige sfeer met begripvolle begeleiding.

Anoniem