Go to Top

Ervaringen Mindful Run

Wandelen vanuit je hart Dat is zoals het voor mij voelde. Uit je hoofd naar je gevoel. Wat hoor je, wat voel je, wat ruik je. Stilstaan bij jezelf samen met anderen in de natuur. Heerlijk! Dit onder begeleiding van Danielle een lieve, rustige coach die het beste in je naar boven probeert te halen. En omdat ik liever ren dan wandel ga ik nu ook voor de mindfullrun. Heb er nu al zin in!

Antonnet Backer

Dit jaar een cursus Mindful Run gevolgd. Ik ben iemand die graag buiten is en probeer te genieten van alles om me heen. Na het volgen van de cursus heeft dit zeker bijgedragen dat ik me nog meer bewust ben van de omgeving maar ook van mezelf. Dat was echt een openbaring, Het genieten van het hardlopen wordt zo nog intenser. Het samenlopen in een groepje was ook ontzettend leuk. Je leert zo toch nieuwe mensen kennen en je leert zeker van elkaar. Wat Mindful Run voor mij het meest heeft opgeleverd is het besef dat ik door intens te genieten van mezelf als persoon, de andere cursisten om me heen, de cursusleiders en de omgeving mezelf ontzettend dankbaar voel. Daniƫlle en Erik, cursusleiders, jullie zijn toppers!"

Anoniem

Ik vond de mindfulrun een hele fijne manier om sporten in de natuur te combineren met bewuster ademen en tijd voor mezelf nemen. Voor mij was mindfulness niet nieuw maar toch heb ik er weer veel aan gehad. Ik vond de combinatie tussen looptechniek en mindfulness oefeningen heel fijn, zeker omdat ik nog beginnend was. Wanneer je al hardlopend wilt stoppen met 'rennen' zou ik deze cursus zeker aanraden!!

Marije

Ervaring van deelneemster 5 weekse Mindful Run: "Lekker bewegen, leuke oefeningen doen, lachen en genieten met aandacht voor zowel loop- als ademhalingstechnieken. Vooral het 'bewust worden' van de neusademhaling heeft mij veel gebracht. Ook vind ik fijn dat je deze techniek kunt toepassen in het dagelijks leven. Danielle geeft de lessen met veel enthousiasme en geeft ook persoonlijke aandacht. Ik heb ervan genoten dus kortom; een inspirerende cursus, een aanrader voor iedereen!

Martine

Hoe blij kun je zijn met een gewonnen prijs van 'de Ladies Park Run'!Ik zou tegen elke (hard)loper zeggen: Rennen, rennen naar de Mindfulnes coachingspraktijkvan Danielle ter Stal Het was zo bijzonder om haar trainingen te mogen bijwonen. Dit valt niet uit te leggen, dit moet je gewoon meemaken! Danielle Dankjewel ...Coachingspraktijk Hartzaken

Wilma