Go to Top

Ervaringen cursus mindfulness

Ik vond het fijn om te beginnen met Een rustmoment en daar ook mee te eindigen. en hoe je door de simpele oefeningen een hele bewuste kijk krijgt op behaalde dingen. Hierdoor leer je dan ook weer te relativeren. Je hebt een fantastische locatie. Het straalt rust en warmte uit.

Anoniem

Op advies van mijn gynaecoloog ben ik een mindfulness cursus gaan volgen. Ik heb erg last van stemmingswisselingen onder invloed van mijn hormonen, hierdoor voel ik me down, ben erg prikkelbaar en heb een erg kort lontje. Dit frustreerde mij steeds meer, waardoor ik in een negatieve spiraal terechtkwam. Eerst stond ik erg sceptisch tegenover mindfulness, maar na een intakegesprek met Daniëlle kwam ik erachter dat het misschien toch wel de juiste oplossing voor mij zou kunnen zijn. Ik had verwacht dat het erg zweverig zou zijn, maar niets was minder waar. Daniëlle is een nuchtere vrouw en ze komt erg betrouwbaar en professioneel over, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Tijdens de training liet Daniëlle me inzien dat mijn lichamelijke klachten niet zullen veranderen, maar dat ik mijn denken moet veranderen, door te accepteren dat het nu eenmaal bij mij hoort en door de lat minder hoog te leggen voor mijzelf. Verder hield Daniëlle mij steeds weer een spiegel voor, waardoor ik me bewust werd van mijn eigen denken en de keuzes die ik maakte. Ik voel me nu een stuk rustiger en ik heb een aantal keuzes gemaakt, die ik daarvoor nog niet kon maken. Al met al zit ik een stuk beter in mijn vel en met de hulp Daniëlle wil ik dit graag proberen vast te houden!!

Anoniem

Ik heb bij Danielle de Mindfulness gevolgd. Danielle is een hele lieve, gezellige, vrolijke en nuchtere vrouw, waar je je al snel bij op je gemak voelt. Ze bied een luisterend oor en handelt daar naar. Dit kan zijn met terug vragen, doorvragen, een spelletje doen, een ontspanningsoefening, met behulp van poppetjes en door huiswerkopdrachten mee te geven. Die variatie is erg leuk en leerzaam. Ik heb een stap in de goede richting gezet en hoop die de komende tijd voort te kunnen zetten.

Anoniem

Super leuke Mindfulness vriendinnenavond gehad. Erg waardevol om op deze manier de verbondenheid met elkaar te vergroten. Echt even tijd voor jezelf en met elkaar. Ook veel geleerd. Stop de tijd, kijk om je heen en leef in het hier en nu! Naast wat basisinfo hebben we een aantal mindfulness oefeningen gedaan en het kwaliteitenspel gespeeld. Danielle zorgde voor een goede sfeer. Niet zweverig, maar heerlijk bezig zijn met diepgang. Kortom, een heerlijke avond gehad met elkaar! 4 vriendinnen

Mindfulness vriendinnen avond

De eerste sessie was direct heel vertrouwd. Je had in de gaten dat mijn hoofd vol zat en zette een mindfulness techniek in. Er kwam merkbaar meer rust en ruimte in mijn hoofd. Dit opende de deur naar verdieping en inzicht. Je bent voor mij een praktische en nuchtere coach met een warme, integere benadering. Voor mij belangrijke aspecten voor een succesvol coachingstraject.

Anoniem

Ik heb door deze cursus geleerd om anders te kijken naar mijn gedachten en hier een positieve draai aan te geven. Hierdoor ervaar ik meer rust en kan ik beter relativeren.

Anoniem