Go to Top

Ervaringen coaching

Daniëlle is een warm persoon waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Wat mij in haar aanspreekt is haar manier van coachen. Heel divers. Zo hebben we rollenspellen gedaan, *een situatie inzichtelijk gemaakt d.m.v. poppetjes en gesprekken gevoerd. Ik heb tal van handvatten aangereikt gekregen waar ik nu profijt van heb. Deze manier van coachen sluit goed op elkaar aan en het is voor mij erg verhelderend geweest. Ik zou haar zeker aanraden, want vond het TOP!

Judith

Ik ben de afgelopen tijd meerdere malen door Danielle gecoacht. Door haar inzicht en gevoel dringt ze goed door en heeft ze mij al veel nieuw inzichten laten ontdekken. Prima!

Anoniem

Ik heb samen met Danielle de opleiding professioneel Coach gedaan. Haar intuïtie en empathie is een prima combinatie om goed te kunnen coachen. Dit heb ik tijdens de oefensessies vele malen ondervonden. Zeer prettig!

Henk Steneker

Danielle, Bedankt voor de geweldige vriendinnenavond. We vooral geleerd om positief naar ons zelf en naar elkaar te kijken, onder het genot van koffie/ thee met iets lekkers erbij. En als afsluiting een lekker drankje en een hapje. We hebben afgesproken om het volgend jaar nog eens over te doen. Complimenten voor de fijne en open sfeer die jij creeërde.

Vriendinnenavond

" Laagdrempelig, openheid, empathie, vriendelijkheid, liefdevol en vertrouwen... Een aantal betekenisvolle woorden die in mij opkomen als ik denk aan Daniëlle en haar coachingspraktijk Hartzaken. Ik heb bij Daniëlle de workshop "Volg je hart" en de cursus Mindfulness gevolgd. Samen met Daniëlle heb ik leren luisteren naar wat je lichaam je zegt en dat je pas door echt stil te gaan staan kunt luisteren naar wat je hart je te zeggen heeft. Het leren dromen. Volgen wat je zelf wilt en niet omdat de omgeving iets van je verlangt of weet wat goed voor je is. Het is en blijft een leerproces en soms heb je iemand nodig die daarin met je meeloopt en adviseert, zoals Daniëlle vanuit haar professie en eigen ervaringen!

Anoniem

Daniëlle is een fijne coach met haar hart op de juiste plek. Ze straalt rust uit en luistert goed naar je. Tijdens een veilige open sfeer heeft ze mij inzicht gegeven in mijn (oude) patronen en (vaak negatieve) gedachten. Naast inzicht zijn we samen aan de slag gegaan om deze patronen/gedachten stapsgewijs om te buigen. Ik heb veel geleerd van Daniëlle, vooral mezelf niet te vergeten, verdriet durven toe te laten en positief te denken. Dit geeft mij rust en ook weer energie!

Anoniem